Thursday, November 18, 2010

Wow..Amazing!


k ekceli aku baru je pas tgk the biggest loser special edition. kali ni due pasangan je amek bahagian. dan dorg dok kat latihan tu slame due minggu je. pastu dorg kene wat latihan kat rumah slame 6 bulan. pmnang dpt 50 000 us dollar! byk tu bro! sape tanak kan duet byk tu. so aku pon tgk ah ngan akak aku yg gedik nak mampos tu. garang giler. rampas rimot dari aku. ingatkn nak tgk cite glee sbb aku nak tgk mamat pondan tu kene maki ngan josh gorban haha sape yg tgk tu taw ar kn. so aku pon sbnanye da lame nak timbang brat dlm pound ni. sbb slame ni timbang dlm kg je kn. so aku pon gi la mencarik kalkulator khidmat aku tu.


aku ketik2 dan aku dapati berat aku sblom ni113kg=249 pound! giler ah. mmg tekejot! da layak masok the biggest loser tu! haha pastu aku ketik2 berat skang, 75kg=165 pound!

isk3 mmg rase cam nak nanges. tak sangke berat aku da byk kurang. 84 pound kurang.. org yg sblom ni gmok pastu usaha tuk kurus n dpt hasilnya je akn tau camne rasenye. nanti aku tunjok gamba kau mase gmok n skang ek. tapi tak smpat ah. cuz adek aku ni kecoh nak pakai pc. so smbong lenkali. zasss!

Tapi nih semua hanya tinggal kenangan! Berat aku dah naik semula..huhu

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete

Followers