Thursday, November 18, 2010

Kerjaya ? Masuk U ?

sesungguhnye aku baru balek dari kerjaya masuk u ke pe tah kan kat sah alam hehe
amat la penat kat sane!
na tau nape? sbb aku ikot team yg suke b
jalan carik beg
beg ape? beg plastik yg org
2 kat u tu bagi


gini ah begnye. ape motif dorg kumpol beg ni pon aku tatau. yg pnting kaki aku cam nak tcabot dah!

mlm tu mmg takleh tido. tatau nape. bedebar kot nak nek bas gi sah alam tu hehe so aku tido kul 12. bangon kul 5. bangon sndiri k! aku plak yg kjotkn mak aku. so aku bsiap naek bas. gi skola. dalam bas wat kecoh. sembang tak hengat dunia. tapi ade time2 ngah blur tu aku diam je. so smpi la ke stadium melawati Shah Alam. first thing yg aku carik mase smpi kat sane ialah TANDAS haha


cantik tak toilet ni? hehe gamba hiasan je

malangnye tak jadi nak kencing sbb kwn2 aku tanak. so tpakse tahan. mule2 aku jalan ikot team due org mamat tu. pastu dorg tinggalkn aku snyp2! cis! so aku pon jalan2 dan tjmpe payjal and the geng. so aku pon follow la dorg kumpol beg dari stiap universiti. bapak ltih! bkn nak bace pon bende dlm tu! haha

n bende yg paling tekejot time tu ialah. aku jmpe dak2 MRSM Serting!!
naseb bek dorg tak knal aku. sbb muke aku da brubah. dulu kn aku gmok n berisi. skang da slim hehe. tapi akhirnye kantoi gak. time nak balek tu ade dak homeroom aku ni nmpk aku n die knal aku. so ktorang sembang la walaupun aku ade konflik ngan dorg. glak2 gak. dorg kate aku da len la. da kurus hua3 n da ensem. eceh. dorg ta ckp gitu pon
aku je yg pasan
hehe wat2 lupe je bende yg lame tu kn hehe mule2 due org je. pastu bile aku tgk ade dak2 yg aku knal pandang ktorang. so aku pon cpat2 ckp nak bla.
n pastu ktorang gi giant. kat sane mmg boring oh. aku pki huddy n kat dlm baju skolah. suar skolah. rambot cacak. n pakai spek yg aku slalu pakai tu. ramai gak ah yg usha2 aku hua3 pasan. cuz org takleh nmpk mate aku so aku tgk la sape2 yg usha aku tu kn haha dipendekkn cite kami pon gi ke uitm shah alam dan btolak balek. kat uitm tu ade someone yg wat aku tetarik kat die! haha tegode siot! aw3 pastu kami balek. kat bas tu aku dgr ar lagu kat enpon kwn aku. maklom arr.. aku nye enpon murah. N3310 hua3 so tpakse la dgr die punye.

smpi je kat skola aku tpakse balek jln kaki! isk3 so aku melangkah ke rumah ngan pakai outfit yg over giler. ngan beg byk giler di tangan konon nak tunjok baru balek shopping ar kn haha ramai gak oh yg usha2 nengok aku isk3 sgan i. ade gak yg
sbot 'wahhhh' haha tak malu giler
maklom la. org sungai besar ni. kwsn pekan bese je. so kalo pakai camtu msti jadi tumpuan ramai hehe so aku pon smpi ke rumah dan kene marah ng
an pmbantu rumah aku sbb rambot aku cacak2. haha dan kakiku juga terasa mcm nak tecabot. arigatou gozaimasu! tamattt..

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete

Followers