Thursday, November 18, 2010

Hahaha...Lari2 Kene Injection!

warghh! wink3


tomey tak tite?? kate kucing tersebut haha
tade kaitan pon la.


syok2 je dorg pgang trofi tu! naseb bek aku kasi pinjam! haha

ekceli arini aku gi larian bendang. kene lari 7 km beb. malas ar nak cite panjang2 kn. kang org mls nak bace plak so aku ringkaskn je. 'ringkas' la sgt kan hehe pagi tu aku bangon mkn telor sparuh masak due bijik campor itu campor ini. pastu gi dewan. pastu da nak start lari ni. aku dok blakang skali. org len sume kat dpan haha skali die tembak petuinggg! aku pon joging ar. aku tgk sume org da kat dpan. alaaa kjap je tu kang dorg stop punye arh haha jangkaan aku betol so aku pon lari skuat atinye. sdaye yg boleh. last2 bile smpi satu simpang ni aku konpius. nak ikot kiri ke terus. aku tgk ramai terus so aku pon terus je ah.. last2 aku dpt tau aku da ikot laluan tuk org tua. 10 km! haha tapi aku tambh 1km je. so aku lari dalam 8 km la! kalo tak aku leh dpt no 20 something! wuwuwu ni abes la. tade rezeki aku dpt no 36 je. isk3 patot arh plik da aku potong si izha tu tibe2 die leh ade dpan aku haha siot tol! so aku pon agak kecewa la. tapi dapat gak 30 ringgit. yg pentingye ok hehe

abes je jogging aku balek rumah. tibe2 dompet ilang! naseb bek ar bibik ksayangan aku ni jmpe. tapi die mintak upah ar. dekut nak mampos haha so aku pon bagi topup 5 ringget. aku pon gi klinik dgn riang atinye tuk wat

INJECTION!!!!!


tgk je la pade saiz jarum tu! hah walaupun kcil tapi sgt bebisa. warghh takot doh tgk jarum tu. skali doktor tu cucuk. die tak bace bismillah pon! ye la. org india haha skali die masokkn jarom. cam tade rase je. aku pon plik. bile arh die nak cucuk ni. tup2 je da abes cucuk . maybe aku ni kebal kot yeahhh babyyy.... haha aku arap pasni leh la aku smbuh dari pnyakit ni. ape sakit aku? rahsia... tamatt

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete

Followers