Thursday, November 18, 2010

Dah Lama Tak Update!


blog da berhabok!


tadi aku ckp ngan die..berjam jugak..smpi aku pegi ke kdai topup 10 hengget.. tak pnah aku buat mcm ni sblom ni..kali ni aku da tak sanggop nk lpaskn org yang aku syg.. sblom ni da byk kali aku bkorban.. aku tau die tak jahat hurm.. aku mmg marah giler tadi. mcm2 aku maki die..tapi die ckp baek je ngan aku.. yelah sume ni mmg ade salah aku..ade salah die.. bile mule2 hati masing2 da suke tapi malu..bile die da ade yg laen baru nak luahkn smua.. pdih bile die ckp 'aku cintakan die' & 'aku cintakan kau' .. aku mnanges spnjg ckp dgn die tapi aku kaver jugak.. rasenye die boleh dgr.. msti la.. da aku srottt sretttt sdut hingus.. xpnah brani2 aku menegakkn cinta aku mcm ni..sblom2 ni tak pnah aku brani lantang bersuara.. tapi aku btol2 nak pertahankn die.. bukan aku anggap die hak aku cume aku tak sanggup nak khilangan die.. aku da bayangkn sgalenye bersama dia. aku bygkn tuk hidup dengan die.. kalau boleh nak kawen dengan die hurm ptame kali aku tgk die aku da mula jatoh hati. aku da terfikir nak bersame dengan dia. kalau la die tau mcm mane prasaan aku kat die.. bile aku ckp kat die aku benci die sbnarnye aku syg kat die.. aku cinta kat die.. bile aku ckp kat die aku tanak maafkn die tapi dalam hati aku tak boleh wat pape slain maafkn die.. bile aku ckp setan kat die aku trase aku la sbnarnye setan.. bile aku ckp die bangang aku terasa bengang.. nyanyi lagu akim kang haaaaaaaaaa hehe.. aku tanak kehilangan lawak jenaka dia. dia tak pernah buat aku bosan.. aku tak pernah rasa mcm ni bila msj dgn org lain.. biasenye aku tepikir nak ckp ape dgn org tapi bile dgn die die petah berkata2..mungkin ini tandanya mulut sang buaya yang tidak setia.. pelik kan? die cemburu bile tgk status relationship aku yg maen2.. haish mnangis2 aku stiap kali die ckp aku da ade org laen.. pade hal dalam hati aku.. dia jela yg bertakhta.. selain ALLAH.. bila bangon tido aku teringat kat die..sblom ni die slalu msj..tapi skang die da tak msj dah.. die da ade AYG baru.. die pulak B kpd AYG tu.. aku cemburu bile tgk dorg panggel ayg b! benci! meluat pon ade! kalau ikotkan hati mmg aku nak je rasenye koyakkn skrin komputer dorg tuh tapi ape kan daye hurm aku mnysal sbb jatoh cinta.. tapi aku rase gmbira kalau die cinta hanya pada aku je.. budak uia pnah buat dkat aku mcm ni.. die dah byk lukakan hati aku.. aku harapkn yg die ni boleh sembuhkan luka tu tapi hurmm yg ado.. makin menambah dalam lagi luka tu.. aku masih berharap.. aku tak berhenti berharap dan menunggu rakan gelap.. aku menunggu cinta sejati darinya.....

2 comments:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

    ReplyDelete

Followers