Saturday, August 8, 2009

kenape die buat aku cam nih???

assalamualikum..
this is the first time i have a blog for this year...(last year already have a blog)

so i would like to share all my story excluding my secret...(jgn jeles)

b4 this aku just suke2 kat someone...but now the true love have come to me..mmg best bile kite dapat org yg kite admire..tp bile kite dtakdirkan tuk berpisah...its really hard to accept it..kan?

sebenarnye citer die like this..

mase die first time dtg kat serting..the first word that i said/described about this person is...(just guess) malas nak tulis...

x sangka selepas five months die kat serting finally aku dapat mencurahkan segala isi hati ku kat die...(time tu mmg best)

macam everyday is sunday...or having a cloud 9

tapi skunk sejak ex die masuk campo...abis all the relationship betweem me n the person had broken...sedih glerr

aku gadoh ngan ex die gler2 punye...
mmg kurang ajar lah ex die...macam org yg paling sial penah aku jumpe(kawan aku pun cakap cam tuh)...because of this pergaduhan...banyak hubungan telah terputus...antara aku ngan die...antare die ngan ex die n antare die ngan sorang lagi dak f4...(x boleh kasitau name)...

aku dah banyak kali minx maap kat die..but why die x nak maafkan aku...
bak kate david archuleta...tell me WHY???

dulu aku anggap die sebagai org yg paling aku syg..
but now die lah org yg paling aku ???entahlah coz x rase pape...

dah lahh aku pun malas nak tulis lagi...x de idea daa.
nanti kalo ade lagi citer best pasal diri ku ini...akan ku sebar2kan

No comments:

Post a Comment

Followers