Saturday, August 22, 2009

biarkan KAMI bersama.

aku mungkin terlalu mementingkan diri sendiri sampai kadang2 tuh terlupe kat kawan2 yg banyak bagi support kat aku sehinggakan aku mampu untuk menjalani kehidupan yang penuh dengan pancaroba ini.

aku x penah ucap terima kasih kat kawan aku kalo diorang dah tolong aku walaupun die tu kawan aku yg paling rapat ngan aku.

So...tetibe jerr terdetik kat hati aku.,apekah kawan aku pernah terkilan kalo2 aku nih cam wat x tau jek kat diorang??? aku x pasti coz x penah tanye diorang.
macam2 kerenah aku diorang layan sampaikan ade yg dah x sanggup nak tegur aku lagi...
dahlah aku nih pelikkk...tapi diorang still kawan ngan aku n trus bagi support kat aku.

Amir Farid...engkaulah kawan paling memahami aku...
walaupun aku penah sakitkan atie ko...ko still accept aku sebagai kawan...
aku slalu x dengar cakap ko...
aku slalu lawan cakap ko...
tapi aku nak ko tahu bahawa
U ARE MY BEST FRIEND!!!

Azimy haji Roby...kite x penah sekepale...
tapi aku tau ko tetap kawan aku...
kite slalu gadoh2...kengkadang sampai aku merajuk...
tapi ko x penah lari dari aku n trus terime aku sebagai kawan...
aku slalu luahkan masalah aku kat ko walaupun aku sebenarnye dah tau yg ko mmg x leyh selesaikan masalah aku...
ko plak slalu bergurau ajak aku wat menda2 x senonoh kat blakang dewan ngan dak F2...
tapi aku still anggap ko sebagai kawan.

Shazleena,Asyraf n Adlan...korang bertige merupakan peneman aku
tatkala aku sedih mahupun happy...
shaz...trima kasih coz menjadi pendengar yg setia...
adlan lak aku nak cakap yg ko mmg pandai menyakitkan hati aku...
lagi2 time ko cube untuk melarikan diri time aku nak kongsi citer pasal aku...
tapi aku x kesah coz time kite happy..ko lah kawan yg maybe
paling rapat ngan aku after jimy.
acap lak...orang yg bile aku tgk muke die aku rase tenang...
walaupun aku dulu penah kutuk ko...
tapi kite x penah bermusuhan...pasal tulah aku sayang ko sebagai kawan aku yg paling best.
KORANG BERTIGE KAWAN AKU YG PALING
HAPPENING!!!

Amir,Jimy,Adlan,Acap n Shaz...aku x nak berpisah ngan korang...
tanpa korang siapelah aku...
untuk Amir...ko merupakan cubemate aku yg paling aku sayang
due tahun kite bersame...

Papepun aku sayang dak kelas aku 3 Al-Haizam...
acap,adlan,syahrul,irfan,
yaya,filzah,dayah,nadia,
paan,aiman,aidil,amirul(ayam),
farah,athira,diana,edd,shira,
jimy,amir,feezul,ummi,
marlisa,shaz n puteri...

AKU SAYANG KORANG SUME...

Biarkan KAMI bersame SELAMANYE

No comments:

Post a Comment

Followers